#MANDAGSFESTRABAT

HOV HVOR BLEV SPA PLIEN AF?

Allan3 3

Jeg var egenligt igang med at skriv om vores fantastiske ophold på både Gelskov Gods OG Comwell Kellers Park. Men pludselig drejede min fokus mig over på noget andet. Ser i, jeg var faktisk i chok over hvordan folk opfører sig i en dansk spa. Vi har for lidt tid siden været på Ystad i Sverige, hvor der var helt low key stemning i spa’en. Folk snakkede sagte og selvom der var proppet (med danskere) så var det ikke noget man hørte meget til DEROVRE.

Jeg tager jer med på vores oplevelse…

Sidste gang vi var på Comwell Kellers Park var de største døtre ret små og det var en gave fra mig til min hustru. Jeg husker stedet som fantastisk roligt og i smukke omgivelser med smuk natur. Nuvel en ud af to var stadig gældende. Vi kommer ind i Spa området til en summende sværm af snak. Først slår jeg det lidt hen. Min hustru virker ikke til at have opdaget noget (tror jeg). Vi går i saunaen som er rolig. Der er for varmt (jeg er ikke pisse god til at være i sauna ps – har ikke så meget tålmodighed når det kommer til stykket) så vi går ud derfra og over i varm vands bassinget. Her stikker det af. En flot gamle gymnasie veninder sidder højlydt(!!!) og snakker om alle problemerne den ene veninde ( hende der snakker højest ) har. Min hustru kigger på mig og spørger om der egenligt ikke er ret meget larm!! Her troede vi at vi ville komme ind i et lækkert afslappende område – og ender istedet i en lalandia stemning. Nuvel hver ting til sin tid og intet dårligt imod lalandia – HVIS MAN HAR VALGT AT TAGE DERTIL!

Vi går udenfor hvor der er 2 udendørs jacuzzier. Derude har vi så de sjov middelaldrende par som er på weekend sammen. De har heller ikke læst skiltene (som hænger overalt PS) hvor der står at spaen er STILLEZONE!!!! hvad mon det betyder? 🙂 Vi lægger os over i en hængekøje og putter. Til en motor savs massakre af skrig og skrål fra jacuzzien. De havde en fest – bestemt. En sød ansat tager mod til sig og går over og henleder deres opmærksomhed på skiltet (lige ved deres arm) som fortæller at de befinder sig i en stillezone. Folk fra værelserne har balkoner ud til og dem skal man også respektere. I dette tilfælde ville jeg personligt have reageret med et respektfuldt “ej det er jeg ked af – naturligvis overholder vi reglerne”. Svaret fra den ene kvinde var på godt gammeldags barnagtigt sprog “jamen må vi slet ikke snakke?”. Vi trak stikket og gik ud i spa receptionen hvor en undskyldende ansat gav os fiffet at komme efter middagen. Det gjorde vi og nød en time i spaen – som en spa skal være!

Jeg er klar over at mange ikke par også tager på spa! Veninderne skal vende deres liv. I get it. MEN for dælan man skal da have lidt situations fornemmelse for hvor man er henne? Man skal da overholde den SPA PLI som er underlagt når man går i en spa?

Har i haft samme oplevelse? Eller endnu værre – SNAKKER I OGSÅ HØJLYDT I SPAEN???

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

10 kommentarer

 • Line/lineskydt

  For POKKER, hvor er det bare ligesom sidst vi var der – desværre !! Ren Lalandia-stemning, og det er bare ikke okay!
  Jo, selvfølglig må man tale stille sammen, men så hold dog KAJE, når der er andre ….
  Vi har, som I, været der flere gange (okay, vi har været er en gang om året, de sidste 7 år) og har NYDT stilheden, roen og det der aaaaahhh! Men efterhånden har det desværre udviklet sig i uheldig retning 🙁 Jeg ELSKER relaxsauna, men da der sidste gang om en dame trampende ind, med en kop nødder i den ene hånd og en kop kaffe i den anden, måtte jeg simpelthen rejse mig og gå ud! Det helt fantastiske let varme og aromaduftende blev overdøvet af knas og kaffedunst (bevares, kaffe dufter dejligt), og det var virkelig grænsen!
  Vi overvejer andre græsgange, og det er så ærgerligt… Men gode steder har det jo med at blive populære, så måske det bare er sådan…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA line vi grinner simpelthen så meget over den her kommentar! Der var ingen nødder eller kaffe – men det havde ikke undret mig haha!!! alt andet er jo ellers fantastisk der! OG aften spa er fantastisk! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker, hvorfor er vi så bange for konflikt, hvorfor ikke bare sige til tåberne i spaen: “hør, fedt I har en fest, men det er stillezone og vi vil super gerne lige nyde hinanden uden Distortion stemningen – er det ikke ok, vi lige skruer niveauet lidt ned??” Jeg havde helt sikkert ikke kunne holde min kæft. Hvis ingen siger noget, så “vinder” de jo og fortsætter. Jeg mener, hvis det er stillezone, så er det stillezone, så skal man ikke bare acceptere og kommer tilbage efter middagen. Personalet må da iøvrigt også lige komme ind i kampen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   ALLAN JEG ER TOSSET MED DIN KOMMENTAR. du har så ret. Jeg prøvede at mande mig op – men kunne ikke! din distortion kommentar er fantastisk! Hav en dejlig dag seje! A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Grin I bare…. Tragikomisk…. Lidt ihvertfald!
  Der er SÅ skønt dernede, særligt mellem kl. 22-24, men at stille vækkeuret til kl 06 og så tulle ned, og bare sidde og nyde aaaaahhhhhh!
  Åh, det er er dejligt sted – hvis alle de andre lige kom en anden dag 😂 / L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Line det er præcist det man skal gøre! Har optur over stedet! Som er fantastisk! måske man bare skal komme på ugedagene i stedet? 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Allan
  Har lige været en tur syd for grænsen med 4 skønne veninder fra gymnasie tiden.
  Vi nød stilheden og de meget ordentlige tyskere som på magisk vis havde klaret selv at have stille børn, (de få der havde børn med.) Der var dog en familie med teenage børn som larmede og kastede sig rundt i poolen som var det Lalandia (de talte dansk!!!) Måske er Danmark bare mere en Lalandia kultur en en spa kultur?! eller også har vi bare mistet respekten for hinanden og regler?! Turen var booket gennem spa tours som jeg varmt kan anbefale 🙂
  http://www.spa-tours.dk/tyskland/rosa-travemunde 🙂 Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg er seriøst bange for om danmark bare er lalandia typer i en spa… Det er lidt skræmmende! Det sted ser jo fantastisk ud iøvrigt! ÅRH det har man lyst til at besøge…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ved godt dit indlæg er af ældre dato…men syntes lige at jeg vil dele den her oplevelse med dig 😆 Et par der mente at jacuzzien var deres helt private soveværelse…og de gjorde det de fleste nu kun gør i et soveværelse og det var ikke at sove 😅 Det var på Kellers Park så kunne vi andre da se det fra alle vinkler når vi brugte faciliteterne…🙈 og behøver jeg at sige vi sprang netop den jacuzzi over dagen efter 😆 Ha en god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAHA MAria! Hvor er det her mega sjovt! og absolut i linie med mit indlæg! TAK for et aftengrin! Folk har de bedste spa manere! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MANDAGSFESTRABAT