TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM SOM FAR TIL FIRE PIGER!

AVA & SMILLAS 7 ÅRS FØDSELSDAG :)

image

Nuvel vi har nok altid gået op i at fejre vores børns fødselsdage. Og nuvel det er lidt en produktion i sig selv:) Vi sad en måneds tid inden og talte om fødselsdagen vi skulle holde for klassen, og om det var pigerne eller hele klassen der skulle inviteres. Ava & Smilla blev enige om at det skulle være pigerne. De ville gerne have te selskab i prinsesse kjoler tema. Det kunne vi godt arbejde med (ja min hjerne startede der med at arbejde med mulighederne haha) Vi lavede en “save the date” på intranettet (fuck jeg har pres over intra…) og jeg lavede et lille fotoshoot med døtrene til invitationen. Denne blev printet på tykt lækkert papir, blev rullet til rør som fik en fin lyserød silke sløjfe, og vi gik / cyklede (læs jeg gik) rundt i byen og afleverede invitationerne. (Egenligt var vi nød til at afleverer dem personligt da de skulle have haft dem med i skole – men jeg havde ikke fået den printet:)

image


Nu kom så den store udfordring – hvad laver man kreativt med en pigegruppe som er ret mixet i typer og personligheder? Jeg kom på porcelæns maling, og gik igang med ag undersøge dette. Panduro hobby har tusser som man kan male direkte med og som er nemme for børn (merle fik specielt til hendes alder) OG det var en treat at kunne få et krus med hjem, som man havde malet helt selv! Tjek det ud HER.

image

Vi snakkede oppustning og Ava fik henkastet sagt at hun mente der skulle være en banner på væggen hvor deres navne skulle stå på. Den fixede vi da også. Jeg har en arbejds samarbejdspartner som laver de fleste af vores printer opgaver og han ville gerne lave en banner til os! Jeg skal måske passe på
Med at skaffe alt hvad de tænker kreativt da jeg pludselig måske får udfordringer høhø…

Dagen op til kom og vi kørte Sjælland rundt efter krus tusser banner og manglede kun nu blomster. Så vi tog forbi den lokale blomster butik og har fundet en fin løsning hvor pigerne kan vælge løs blomster selv så de valgte selv alle de lyserøde og pinke blomster de ville have:)

image

Den vigtigste dag kom og pigerne kunne næsten ikke vente! De var ret meget oppe og køre, og hoppede i kjolerne tidligt for at være klar 🙂 Vi dækkede bordet og lagde en velour dug på (ikke finere dug) og fint pap service købt HER.

image

Tiden kom hvor pigerne kom og de fleste havde klædt sig ud som prinsesser og dem der ikke havde var stadig en del af festen naturligvis! Og så var der fest! Pigerne havde  ønsket en regnbue kage som min hustru havde lavet og bagt boller og småkager. Tøserne hyggede sig og maler projektet var top hit! Det er sjovt at se hvordan pigerne havde forskelligt fokus og fordybelse. Nogle gik all in med historier og vilde kreationer. Andre holdt ikke fokus helt så lang tid. Men vigtigst af alt hyggede de sig alle, og pigerne var glade!

image

image

April måned og denne fødselsdagsfest starter BIRTHDAY SEASON hjemme hos os. Og weekenden efter kom familie og venner og fejrede pigerne med afternoon tea med hjemmebagte scones og andre lækkerier – men mere om det næste gang:)

image

GÅR I ALL IN PÅ FØDSELSDAGSFESTER OGSÅ?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

8 kommentarer

 • Lene birkvad

  Sikke en skøn fødselsdag for Ava & Smilla (skønne navne) total prinsesse tema, sjov og god ide med at male på krus.
  Vi skal holde tøse fødselsdag i næste uge, den står på banko, men små fine gaver, masser af tøsehygge og disco…..
  Imorgen skal der shoppes til et fint tøsebord, datteren ved lige hvordan det skal se ud så det blir spændende 😊
  Så hyggeligt at følge din blog, glæder mig til at læse om Fam. Fødselsdag, den skal holdes herhjemme på lørdag, så imorgen går vi all in total fødselsdags amok 🙉
  Hilsen Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Fedt med en datter som ved hvad hun vil have! Sejt! Håber i får den fineste dag! Tak fordi du læser med – OG kommenterer!! Mvh Allan

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super ide med krusene og tusserne, den tror jeg vil snuppe til min datters 10 års fødselsdag, her lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Camilla Det var et hit! Og jeg kan kun forestille mig at det vil være endnu mere detaljeret nørderi med 10 årige!! Hav en dejlig aften (ok nat) og tak fordi du læser med👌🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a lovely looking party! As much as I love having boys, I envy the pink and princess sometimes 😉 Our birthday themes are usually Minecraft, Spiderman and Minions 😉 What I would give for a bit of pink 😉 Hats off to you for your efforts to be in touch with what your girls really like! Stort tillykke til Ava og Smilla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mind you they would love a minions party haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rousau

  Hvor ER det genialt!!
  Må huske ideerne til Merle her i huset bliver “stor” nok 🇩🇰🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   fedt! vi havde en dejlig dag i hvertfal 🙂 Hav en god aften! A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM SOM FAR TIL FIRE PIGER!