#WORKWORKWORK I STOCKHOLM

NÅR ENS BØRN SAVNER DERES MOR..

image

Jeg har før skrevet lidt om det der med at døtrene savner deres mor, dog er det som om det er blevet mere på det sidste. Vores familie konstellation er således (som beskrevet tidligere) at mor er hjemme og far arbejder. Det er det tøserne kender til – det er sådan deres virkelighed har været i mange år. Nu arbejder min hustru igen. Og det betyder også arbejde i hver anden weekend. Og det mærker tøserne altså meget.

Jeg vil ikke lyde kynisk for jeg savner hende også i vores weekender men jeg er nok mere vant til at være væk fra tøserne eftersom mit job indeholder rejseri.

Vi skal finde en måde at det skal virke på. Og måske tager det bare tid. Eller måske skal vi bide i det sure økonomiske æble og have hende endnu mere ned i tid. Årh jeg synes det er svært at får logistikken til at kører når man har haft en anden virkelighed – kender i det?

Ava især er meget opmærksom på at hustruen er væk. Det er i den grad at hun har sat sig ind i hendes vagter. “Nattevagt betyder mor arbejder når vi sover” lille pus…

Jeg synes det er svært…

A

12 kommentarer

 • Helle

  Vi kender det også herhjemme. Jeg arbejder dog ikke nat. Men morgen og aften. Arbejder jeg morgen betyder det ofte at min mand arbejder sent. Jeg arbejder også hver 2. weekend så tiden flyver hurtigt af sted. Jeg har overvejet at skifte til en anden stilling i samme branche men det er også en overvejelse for jeg elsker mit job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   du har så ret Helle! balancen imellem ambitioner og familie kan nu også være svær. Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi har samme jobsammensætning herhjemme. Jeg har dagvagt, Aftenvagt og nattevagter i en stor pærevælling.
  Vores børn savner også mig når jeg ikke er hjemme, men…. Vi oplever også at børnene er blevet meget tættere med deres far efter jeg er begyndt at arbejde. Især vores pige, som normalt var ekstrem morsyg og ikke kunne bruge far i forskellige situationer – hun er nærmest blevet farsyg😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   der er også gevinster ved sådanne jobs konstellationer 🙂 Årh man er bare så bange for at misse en masse ting som forælder ik? vi har jo kun de skønne unger til låns :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Her arbejder jeg meget svingende, og det påvirker også vore børn. De har klart opfattelsen af, at jeg arbejder langt mere end end min mand, på trods af at jeg er deltids ansat. De mærker bare ikke mine fridage, på hverdage, i samme grad, som i weekender. Det er en svær balancegang som forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   ja vi vil jo bare gerne det hele ik? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jennifer

  Tænker måske også at det vil gøre det nemmere for jer begge hvis I ser det som at du så også får lov at komme mere på banen når mor ikke er hjemme? Selvom børnene måske ikke ser det sådan, så er det jo sådan det er. Når mor er hjemme er det hende man render til. Men du kan komme på banen når hun ikke er hjemme, hvilket jo er super vigtigt når nu du også rejser og arbejder. Hvis nu din hustru var hjemme på de samme tidspunkter som dig, så ville du jo formentlig næsten ikke få lov til alle de “hverdagsting” som de jo også vil huske tilbage på; det er meget godt at kunne huske tilbage på at far også var den der var 100% på nogle gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   seje du har så ret! det handler om at finde det positive i udfordringerne for at vende “bøtten” TAK! for dine tanker herinde også :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er svært.. Og hårdt!
  Jeg gruer simpelthen for at skulle tilbage på arbejde efter denne (og sidste) barsel slutter til august. Med 18 måneder mellem ungerne og sygemeldt under sidste graviditet, har jeg til september været hjemme 3 år. Vores datter har aldrig oplevet andet, og med en mand, der er selvstændig med en del rejseaktivitet og sene dage i firmaet, bliver det svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg er væk fra 7-16.30 (tidligst), og min mand fra 7.30-17 (tidligst). Vi fik ikke børn for at de skulle bruge størstedelen af deres vågne timer i en institutionen, men som tingene ser ud lige nu, tillader økonomien desværre ikke andet. Deltidsjob til mig ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hvor lyder det hele bare bekendt Rebecca! Velkommen til vores virkelighed – også aligevel ikke med skiftende arbejdstider hos hustruen som er en kæmpe hjælp! Det er så hårdt at se sine unger mindre og arbejde mere. Det er ikke what we signed up for!!! God aften – tak for din kommentar! Det betyder meget! 🙂 Allan

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Vi har også vores udfordringer herhjemme Da mine arbejdstider ligger ml. kl. 6-23. Men nu har vi “løst” det ved hjælp af FaceTime. Når jeg har aftenvagt ringer jeg hjem og siger godnat. Vi ser hinanden og får lige talt sammen kort. Og det samme hvis jeg er tidligt af sted. Hvis børnene har lyst til at se deres mor og sige godmorgen, så FaceTimer vi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   facetime lyder som en fin løsning! ÅRH vi får det jo til at fungerer men det er ikke altid nemt vel? tak fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#WORKWORKWORK I STOCKHOLM