#SØNDAGSRABAT

MORS DAGS GAVER!

FullSizeRender_2

Jeg ved ikke med jer og jeres traditioner. Jeg er vild med at købe gaver! om det er en bluse jeg ser på rejser eller en parfume i lufthavnen på vej hjem. Jeg er vild med at give min hustru gaver – især fordi hun er så meget hjemme som hun er. Jeg prøver at gøre hver dag til mors dag (læs PRØVER).

NU kommer mors dag og jeg er begyndt at kigge lidt omkring efter fine gaver til hustruen. Der er hele 4 børn til at bevise og understøtte at hun ER fantastisk. Da jeg havde min egen mor at give gaver glemte jeg det altid lidt. Håber hun følger med deroppe et sted og smiler 🙂

Mit spørgsmål til jer herinde er så : HVAD ER JERES MORS DAGS TRADITION?

er det blomster (måske et blomster abo , vaser, middag, opvask (det kan også være de små ting haha), smykker, oplevelser? hvis i er mødre er det så en tradition i holder jer til?

FullSizeRender

FullSizeRender_1

IMG_7817

TUSIND TAK FORDI DU LÆSER MED!

A

Indlægget kan indeholde reklame links!

10 kommentarer

 • Annesofie

  Hvor er det skønt at du gør noget ud af det for din kones skyld ❤️ Sådan DR kærlighed…

  Her er jeg alene med mine børn så det er lidt svært at gøre noget ud af det.. Vi spiser morgenmad og så tegner de tegninger til mig 🙂 det er hyggeligt og dejligt.. Min mor er her desværre heller ikke mere men hende sender jeg en kærlig tanke, men det er oftere end på kun mors dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Anne Sofie, tegninger er simpelthen så hyggelige! savner også min mor på den dag – MEN hun er med os i alt vi gør 🙂 Tak fordi du læser med! Hav en god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Har altid givet min mor – mors dags gave , og min svigermor da jeg kom ind i familie har jeg altid stået for det – for det meste har det været en stor buket – men andre gange har vi lavet en kurv med
  Blomster frø , grønsags frø planter og sådan – sådan lidt mere personlige gaver.
  I år giver vi min mor 2 Royal middags tallerkner da hun er begyndt at samle på dem … Og et kort skrevet af mig der til. Min mands mor får en buket.
  Det er os en ting vi kører videre med os selv . Min mand er god til at huske sådan noget selvom det kun er anden gang i år 😅 🙂
  Jeg ( vi ) gav selv far her hjemme et vedhæng specielt lavet hvor der stod Dad på som han kunne adde til en halskæde med vedhæng han fik i “barselgave” jeg går meget op i at finde de personlige gaver 🙂
  I år får han et armbånd os specielt lavet med indgraveret vores datters navn på bagsiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Dorthe jeg er vild med jeres traditioner! Jeg har de første mange år givet min hustru sko. Andet år fik hun brude skoene hun skulle giftes i (glitter gucci smuksakker) men iår tror jeg at jeg gør noget andet! Måske får hun bare en hel gave regn – hun fortjener det ihvertfald 🙂 tak fordi du læser med :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HC

  Vi har altid hentet rundstykker (siden vi var store nok til at cykle op til bageren) og vækket mor med morgenmad på sengen. Og min bror – den bandit – snupper altid en håndfuld blomster fra en pæn have på vejen, så der også er lidt pynt til morgenbakken 😄
  I år har jeg ikke mulighed for at komme til hende, så jeg overvejer stadig, hvordan jeg kan overraske og glæde hende lidt på afstand…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hvor er det en hyggelig kommentar – der for mig er FYLDT med kærlige familie traditioner. Det handler så meget om hyggen og opmærksomheden. Det kan du sagtens finde en mulighed for at sende til hende? TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har en tradition med min bror om at mors dag bruges sammen med vores mor. Det går på tur mellem os tre hvem der skal arrangere dagen , og programmet er altid en hemmelighed for de andre.
  Traditionen startede ret pludseligt et år, hvor vi fandt ud af at vi faktisk sjældent lavede noget sammen kun os tre. Vi har mistet vores far da vi var små og min mor er blevet gift igen. Så vi så altid hinanden med enten mænd og/eller kærester. Så mors dag er “vores dag” hvor vi er sammen som ”oprindelig familie”. Efter at jeg har fået børn er de også nogen gange med, enten hele dagen eller noget af dagen alt efter hvad vi skal.
  Vi har lavet alt muligt. Stået på indendørs ski, lavet mad på bål, været oppe i alle de højeste tårne i Kbh., været i svømmehallen, på cykeltur med brunch, skattejagt i Kbh. og diverse skove osv.

  Hos os at det nærvær og tid sammen ”bare os tre” der blev det vigtige. Der er noget trygt i at ses i den ”oprindelige sammensætning” hvor vi hurtig falder ind i rollerne som lillebror/storesøster men også oplever hvordan vi alle har udviklet os.

  Fra mine egne børn er jeg så heldig at få tegninger og min mand hjælper dem gerne med at finde en skøn gave også. Og som nævnt ovenfor, så er de ofte med på vores ture, hvilket jo er piv hammerne skønt. Ser frem til at min lille niece også snart skal med på tur.

  Rigtig god mors dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Anette hvor lyder det bare som en fantastisk mors dag! Jeg vil ønske at vi også kan holde fast i traditionen – ikke kun med gaver men med hygge 🙂 Tak fordi du læser med! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Vi fejrer det ikke som sådan… Vi forøger at fejre hinanden løbende i stedet sammen med vores dreng:) Jeg ved det lyder helligt. Men det virker sgu for os 🙂
  Til gengæld har jeg fødselsdag lige om et øjeblik -og de der øreringe nederst! Åh fryd, de må på min ønskeliste til manden! Hvor er de dog fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Henriette de øreringe er FANTASTISKE og er fra nanna schou – de koster nok lidt men jeg har lært at man kan ønske sig ALT i verden man ønsker sig 🙂 GOD SØNDAG! A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SØNDAGSRABAT