#SØNDAGSRABAT

Fremtidig frygt på sine døtres vegne.

image

Godmorgen på bloggen, godmorgen i landet! Jeg sidder her på toget med en følelse af at være pisse skræmt. TV2 viste igår et program om 4 kvinder (5 med den lille baby pige pus) som alle havde været igennem er helvede og i sidste ende for de fleste døden, simpelthen fordi de havde valgt en mand der var en psykopat (nuvel psykologen kaldte det noget andet).

Jeg sad og så programmet og tænkte hele tiden at jeg skulle slå videre og væk fra det men sad på sofaen med hustruen helt lam slået, og var lige dele knust og chokeret over de her stakkels skæbner som de kvinder havde.. Nu kører mine tanker. Hvad fanden skal jeg gøre hvis mine døtre forelsker sig i sådan en mand eller kvinde? Hvad skal man stille op? Hvad fanden gør jeg? Jeg har et håb om at vores opdragelse og indgang til livet på vil gøre at de ikke ville vælge en sådan mand/kvinde – men psykopater render jo ikke rundt med en rød ballon hængende om halsen?!! Hvad fanden gør jeg?

Jeg indrømmer blankt at jeg stor tudede over især historien med moderen og babyen som blev kvalt af exkæresten/faderen. Jeg er i chok!

Jeg er bange for fremtiden idag. Jeg er nervøs for de valgt mine døtre vil tage på egen hånd. Puha det program var ikke behageligt!!

Har i det også sådan? Så i også programmet?

A

 

8 kommentarer

 • Malene

  Jeg har det præcis på samme måde 😞 Frygter virkelig fremtiden for min datter, og det er sådan helt generelt med alt det had og lort der findes i verden 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Malene hvad dælan gør vi? Præcis med det had og lort der findes i verden? tak fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Jeg kan, ligesom dig, gå helt fra forstanden over at tænke på de frygtelige mennesker der findes ude i verden. Om det er hetz og drilleri i skolen, eller hændelser der strækker sig langt ud over hvad man kan forestille sig… Min mands hjerne ser heldigvis knapt så mange spøgelser som jeg gør, og han forsikrer mig gang på gang, at har vi givet vores børn en god og sikker opvækst, lært dem forskel på rigtig og forkert og fyldt dem med selvtillid og selvværd, så har vi, så godt vi kan, givet dem basen til at klare sig godt og få sagt fra i tide. Jeg holder vejret og håber.
  God dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Anni jeg holder vejret med dig! vi SKAL klarer den – aftale? Tak fordi du læser med og skriver dine tanker! Det betyder meget 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så det ikke, og det lyder til, at det er meget godt! Jeg stortudede i stedet over ‘De brændte børn’, da Henriette godtog kommunens undskyldning over ikke at have reageret på 11 (!!!) underretninger.
  Men shit, hvor er man skrøbelig og skræmt som forælder – verden er et farligt sted:( Jeg håber, at du kan ryste følelsen af dig og få en dejlig fredag. God weekend til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Elisabeth, tak for din kommentar og tanke. Fredagen er nu ikke så tosset – men jo verden er et farligt sted!!! tak fordi du læser med:) A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det program gav virkelig ondt i maven 🙈🙈. Det var så frygtelige skæbner og jeg ved ikke, hvad man kan gøre, andet end håbe på at men har opdraget sine poder til stærke selvstændige individer. Men møder man den forkerte på det forkerte tidspunkt – når man er sårbar – så er den ikke god, det har jeg desværre selv prøvet med en narccisistisk borderliner. Det gør nas og tager tid at komme ud af og over. Men har man de rigtige værktøjer/ressourcer fra opvæksten, så lykkes det. Se bare på kvinden fra i går, der blev blind…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Mette, du har så ret! man må håbe det bedste! Tak fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SØNDAGSRABAT