FARVEL WEEKEND / en dejlig en af slagsen!

#TORSDAGSTIP

FullSizeRender-2

Det er igen tid til et #TORSDAGSTIP og denne gang handler det om et fantastisk produkt som er fra RAM’N. I kender den måske? Den der ramme som mirakuløst indeholder 50 af vores vidunders tegninger. Forestil jer mine døtres produktion af tegninger 🙂 Jeg kan løfte sløret for at en ramme som vi har PT måske nok ikke er nok haha. I påsken har RAM’N to tilbud:

påske1 giver jer 10 % rabat ved et valgfrit køb.

påske2 giver 15 % rabat ved køb af 2 eller flere rammer (hej tilbuddet til os og familien med flere børn haha) OG gratis fragt Og lækre fugleæg fra Anton Berg (som vist er gemt i RAM’N – jeg tænker hej chokolade til de voksne når børnene sover haha).

Check de fine RAM’N ud her

Kender i dem?

 

 

4 kommentarer

 • Gry

  Kender dem – og elsker dem. Faldt over konceptet en gang og tænkte at det var den mest geniale fødselsdagsgave til “mormoren der har alt”. Hun blev da også fantastisk glad – og vores tre ungers tegninger pynter flot i den, men jeg er faktisk mega misundelig på den og har flere gange været ved at købe, men udskudt det, så tak for fif om påsketilbud. Nu tror jeg, det skal være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   afsted med dig og køb! 🙂 det er en virklig god gave! Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ønskede os en som et af to fællesønsker (og ja. Det var fakrisk er fælles ønske) til jul. Var på vi ville få den af avigermor, men nej. Hun gav os et gavekort til føtex (og tak. Men jeg ville hellere have haft noget materielt).

  Men vi ønsker os dem da bare igen. Arvingen er endnu ikke begyndt på at producere tegninger endnu, andet et et par enkelte fra vuggestuen.

  Og de er skisme smarte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   de er så fine! jeg er vild med konceptet som er ret simpelth men super fint udført! 🙂 TAK fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL WEEKEND / en dejlig en af slagsen!