PÅSKE #GIVEAWAY

om ens største frygt som far og forælder…

Allan3 3

For noget tid siden fik jeg en email med en film fra FORD. Jeg så den for et par dage siden og jeg må indrømme at jeg blev helt trist. Trist fordi den indeholder noget af det som jeg (som skilsmissebarn) frygter mest. At skulle splittes som familie. Jeg har egentlig altid været et glad skilsmissebarn. Mine forældre havde mig som fokus og valgte mig til frem for alt. Jeg boede hos min mor mest men også en del hos min far. Vi spiste sammen og rejste sammen, holdt jul sammen og ja generelt var vi en familie. Selvom de ikke var “kærester”. Nu er den her film her kommet og jeg må indrømme at jeg så den et par gange. Mest af alt så er den trist, dog synes jeg at den også indeholder håb. Håb på at en hverdag stadig kan komme til at fungere selvom man ikke er en familie som er samlet…

Se filmen HER

Hvad synes i om den?

Dette indlæg er jeg ikke betalt for, jeg synes bare det er en vigtig film at se 🙂

A

5 kommentarer

 • Merete

  Det ER en vigtig film at se. Super fin lille film om alle de svære følelser. Man blev forstemt, men heldigvis er dette en familie med god kommunikation, det er meget positivt. Så det skal nok gå for dem. De har helt tydeligt et godt sammenhold. En lille film med et godt budskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   jege r så enig! Tak fordi du også så den 🙂 og TAK fordi du læser med også – betyder meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Puha…
  Jeg var selv skilsmissebarn, i en ikke god skilsmisse, jeg husker min mor græde og jeg husker vreden det næsten ikke kunne være inden i mig til min fars nye kone… Det var forfærdeligt, men jeg husker også tiden med min bror og mor alene som lykkelig…
  Nu har jeg plantet mine børn i et brud (vi var aldrig gift så det hedder jo ikke rigtigt skilsmisse så!?) det er ved at være 3 år siden, vi har fin kommunikation mellem os, vi er blevet enige om at vi er samarbejdspartnere om livets vigtigste “firma” nemlig vores børn… De skal fungere før vi selv kan fungere.. Når vi husker at have det i fokus fungere det… Men på trods af det er det svært for børnene især på skifte dage..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg frygter på alle måder at mine kommende børn skal ende som skilsmissebarn.
  Jeg voksede op som skilsmissebarn (fra jeg var to) efter en meget grim skilsmisse. Ingen kommunikation imellem mine forældre.
  Jeg havde dog en rigtig familie i min mor og hendes nye mand. Hendes nye mand blev som en far for mig – og min far, mere eller mindre selvvalgt, valgte mig fra. (Læs han ringede aldrig tilbage til mig, kontaktede mig kun til min fødselsdag osv. pga. “travlt på arbejde”)
  Som 20-årig skal min mor og papfar nu skilles. DET er tusinde gange værre end at mine forældre er skilt. Og jeg er ulykkelig over at mine kommende børns mormor og papmorfar ikke bliver det fantastiske par jeg oplevede. Og jeg er ked af at de ikke skal opleve det fantastiske hjem og stemning, der altid var der.
  Skilsmisse sucks – og jeg vil gøre alt i verden for at det aldrig sker for mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Årh Cecilie, Jeg er simpelthen helt med på hvad du mener! HVOR ER DET ÆRGELIGT! jeg er vild med at vores mormor og morfar viser at forhold KAN være for evigt. Og jeg har skam også tænkt mig at det samme skal være gældende for mit ægteskab. Vi er ikke vores forældre cecilie 🙂 hav en dejlig weekend!! og TAK for din kommentar – det betyder meget! MVH A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE #GIVEAWAY