PÅSKE GIVEAWAY VINDEREN ER….

Farvel Påske – Goddag #workworkwork

image

GODMORGEN tirsdag som føles som mandag. Godmorgen en dag som starter ugen efter en påske ferie som har været fantastisk. Nuvel mere på nye præmisser men fantastisk på sin helt egen måde. Der har været en masse mad (som altid) men mest af alt har vi bare hygget os. Nogle dage sammen allesammen og nogle dage uden min hustru som skulle arbejde..

image

Vi har været på ture og været hjemme. Det har været ligesom en rigtig påske ferie skulle være faktisk. Sådan lidt som dagen kom. Vi startede med dejlige venner som kom torsdag aften og fødselsdag fredag, også var det de aftaler der var. Vi Kørte en tur til Hillerød en dag og gik rundt deroppe og drak kaffe i solen. Hvor blir man positiv af sådan et vejr ik?

image

Nuvel vi har forsøgt at spise sundt – men hvem joker vi med – det er ferie så vi har også hygget os (læs jeg har hygget mig meget!!!) og nu er hverdagen så tilbage! Mandagen på en tirsdag – og det i sig selv er jo en dejlig måde at starte ugen på! 4 arbejdsdage 🙂 Jeg elsker mit arbejde og er glad for at skulle tilbage MEN og det her er et kæmpe stort men. Jeg har simpelthen også nydt at være far. Jeg har nydt at være en større del af familien end jeg plejer at være. Og jeg har nydt mine døtre (nuvel måske ikke hysteriske udbrud som jeg stadig ikke kan takle helt så godt høhø).

image

Hvad har i nydt i ferien – og er det ok at være tilbage?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED!

 

 

4 kommentarer

 • Katrine Knoblauch

  Det lyder som en skøn og uforpligtende påskeferie. Det skal man unde sig selv nogen gange 👍 Sådan en ferie kan nemt drukne i planer og gøremål, så nogen gange skal man bare nyde, at tage dagene en for en.
  Vi har haft en stille påske med enkelte aftaler og masser af dage, som vi bare tog som det kom.
  Nu sidder jeg i bussen på vej til arbejde og jeg glæder mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   godaften Katrine! Håber din arbejdsdag har været perfekt! tak fordi du læser med – og vigtigt også deler fra din verden. Det betyder meget! Godnat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg er for nylig faldet over din blog, som er så fin og flot og forfriskende med en mands syn på tingene! Vil bestemt lige holde øje med dig! Jeg er på barsel med min lille pige, og min mand har desværre haft arbejde HELE påsken – så ikke meget helligdag og feriestemning at komme efter her. Jeg skal Snart tilbage til virkeligheden (arbejdet som sygeplejeske) og DET glæder jeg mig til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Velkommen til Randi, og tak fordi du læser med 🙂 nyd endelig barsel livet! det går så hurtigt ! God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE GIVEAWAY VINDEREN ER….