Min weekend i Februar

Farvel og på gensyn Februar:)

image

Sidder her på vej på arbejde og smiler over Februar:) det har været en dejlig måned den her. Stærkest står følelsen af glæde og frygt pakket ind i denne blog rejse. Jeg træder varsomt og trykker stille og roligt på speederen herinde. Jeg er glad for en plads til alle mine tanker som ikke kun skal holdes på 5 linier som instagram helst skal tænker jeg? (Læs nej det overholder jeg ikke haha).

Fastelavn har også været her og det var en fest- alle de gange tøserne kunne klæde sig ud (sådan hele dagen!). Det er en magisk tid!

Denne måned er også startskuddet for rejseri med arbejde og det fortsætter godt ind i Marts (og månederne frem).

Jeg har lavet en pagt med mig selv om at huske morgenmaden som jeg ikke prioriterer for hellere at sove de 10 minutter extra.. Og skal til at købe igen. Sidste år løb jeg med min kammerat hver anden dag, ligegyldigt vejret. Det er ikke kommet så godt igang iår hehe.

Jeg er simpelthen så dybt taknemmelig for at i læser med – TAK for det. Der er lidt ting herinde såsom at jeg skal godkende alle kommentarer – derfor skriver en del af jer kommentarerne igen. Bare rolig de er herinde jeg skal bare godkende dem. Det stopper snart da det er en del arbejde hehe:)

Hvad har været det bedste ved jeres Februar?

image

A

 

2 kommentarer

 • Kristine

  Lyder som en dejlig februar du har haft 🙂
  Her har det bedste ved februar helt klart været at vi herhjemme er blevet enige om at forsøge at få nr 3 barn. Dernæst har min ældste datter haft fødselsdag, og min yngste startet i børnehave (den samme som storesøster) og begge piger trives bare så godt ved endelig at være sammen i hverdagene igen! Deres kærlighed og tryghed ved hinanden gør mig simpelthen blød om hjertet.
  Endnu en dejlig ting ved februar, er at vi i familien har haft betydelig mere fritid sammen! Min mand arbejder meget og vi har normalt kun fri én weekend sammen om måneden, men i februar havde vi 3 fri weekender! Åh hvor har det været skønt med så meget familietid.
  Jeg ønsker dig en dejlig marts og god(e) rejse(r) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tillykke med at i vil have nr3! Det blir da kæmpe stort! Tak fordi du læser med og hav en dejlig marts! Også selvom det kun er med en friweekend sammen…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i Februar