Når den mindste ikke vil sove...

DET MED VÆGTTABET… er 87 det nye 85?

image

For et års tid siden startede jeg hos en kostvejleder. Ikke fordi jeg var massivt overvægtig (selvom hendes maskine sagde “obese”) men fordi jeg selv var gået igang med at tabe mig, og følte jeg lige skulle guides yderligere.

Når jeg efter en fantastisk weekend går ret meget all in på mad, ja så er det sgu svært at slukke ned for det blus igen. Jeg mener seriøst ned for blusset igen. Jeg elsker at hygge og havde fået en rigtig fin balance med snacks som ikke var polly eller kanel gifler (mums).

Jeg har fra starten af haft et mål der hed 85 kg. Ikke fordi jeg ikke gerne ville være mindre – men fordi jeg følte det var et realistisk mål… Tænker tilbage på at have vejet mindre og var godt tilfreds dengang også.

Nu kommer problemet så! Jeg kan ikke komme under 87kg. Det er somom at min mad rutine holder mig på de 87kg… Hvad fanden sker der!!!

Nuvel min plan er med Gitte Høj min kostvejleder at komme derned. Jeg vil derned – men pludselig kom en tanke til mig –

HVAD NU HVIS 87 ER MIT NYE 85???

Hvad nu hvis det ikke blir bedre? Hvad nu hvis det her er min nye “kampvægt”?

Har i også en mere eller mindre realistisk vægt i tankerne? Er vi bare lidt urealistiske engang imellem?

A

6 kommentarer

 • Det er sjovt som vi har det med at hænge os i et tal. 87 er nok dit nye 85 – det vigtigste er jo om man har det godt med sig selv.
  Jeg har også et tal – men om det er det rigtige tal det ved jeg ikke, det finder jeg ud at når jeg når det.Måske skal jeg længere ned, før jeg er tilpas med mig selv, det må tiden vise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hehe Camilla måske har du ret. Jeg synes det er meget sjovt at mærke efter og tænke om det nu er som det er? Kan jeg leve med de 87? Tak fordi du læser med! :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil gerne veje 55-56 kg, så er jeg bedst. Jeg vejer 58, og det er fordi jeg i weekenden (2-3 dage) spiser kulhydrater, chokolade og vin. Hvis jeg en uge ikke gør det og kun holder mig til kød og grønt, så taber jeg 1 kg på en uge. Men jeg kan simpelthen ikke leve sådan. Så i stedet for skylder jeg skylden på de 3 børn jeg har født, og på at min mand kan lide en kvinde med former. Det kan jeg også, formen behøver bare ikke være dunk. Tror desværre bare jeg np være realistisk om at jeg ikke både kan være individ, forældre, en der har et job og et hjem der skal passes, og en partner og venner – ikke har tid til at ligne en på 20 år igen. Medmindre jeg vil ofre alt der ikke rimer på grøntsag. Og der er jeg ikke nået til endnu, selvom Instagrams tynde vaskebræts mave tøser giver mig mere og mere dårlig selvtillid.
  Hvis du vil ned på 85 kg, så gør dette i to uger:
  750 g grøntsager fordelt på dagen, 350 g magert kød fordelt på dagen, 1 æg, 2 l vand, husk en ½ advokado og 10 mandler. Du kan selv fordele på 3 måltider og 2 mellemmåltider.
  Nej ingen mælk, mel, sukker, pasta, kage, slik, smør, ris, kiks, knækbrød, yoghurt. KUN grønt og kød, nødder og advokado.
  Det virker, hvis man holder snitterne fra chokoladen, vinen osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Janne du har så ret! Men det som jeg spørger mig selv om er netop – bliver jeg gladere af at være 85 og ikke 87? Jeg kan sagtens tabe mig hurtigt – men det kommer som regel hurtigt på igen da jeg ikke ønsker at snacke på 10 mandler osv:) Jeg kan også godt lide det der ikke rimer på grøntsager – men er nu også glad for grøntsager… Så længe man er glad… tror dog at jeg helt stille og roligt vil ned på 85 🙂 Tak fordi du læser med Janne! Og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Sk*d hul i tallet! Hvis 87 er det nye 85, så er jeg sikker på, at du kommer til at se hammer godt ud, selvom vægten slutter på et 7-tal i stedet for er 5-tal. Idealer er altid gode, og jeg er selv fortaler for at have et mål. Ellers kan ting sommetider blive “ligegyldige”, hvis vi ikke har noget at stræbe mod. Men en del af rejsen er også at justere målene undervejs – og måske skal du affinde dig med, at 87 er bedre end 85 for dig – i hvert fald for en stund 😉 M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Marc tak for dine tanker. Du har sgu nok ret 😉 Tak fordi du læser med! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den mindste ikke vil sove...