NERD ALERT - CIFF KIDS EDITION (del 2)

SÅ KØRER BUSSEN! velkommen til :)

1

 

Puha med angst i stemmen og smilende sind starter jeg denne rejse. Og det fede er at jeg har jer med på turen! Jeg vil lige sige HEJ sådan rigtigt og dele lidt ud af hvad mine ord herinde kommer til at betyde. En sød kommentar gjorde mig opmærksom på at alle jo ikke havde fulgt mig på Instagram (høhø – vent er der liv udenfor insta?? 🙂 ) Hermed lidt ord og tanker om hvordan min blog bliver (lige nu)!

KIDS!

Det er klart at der ville ikke være far til fire piger uden mine piger og hustru. Jeg vil dele ud af mine oplevelser store som små og håbe at i byder ind når jeg er på dybt vand (læs NÅR ikke HVIS).

FOOD AND TRAVELS!

Jeg rejser enormt meget med arbejde og bor på hoteller af mange standarder, og spiser mange steder. Derudover vil jeg gøre det til min mission at spise burgers så mange steder i verden som muligt. Jeg er vild med burgers… uhm ku godt spise en burger lige nu faktisk…

NERD ALERT!

Jeg elsker at nørde og har altid haft brug for mere skriveplads på insta om ting mærker mennesker som inspirerer mig. Det vil disse posts være brugt til, Alt lige fra hvorfor vi har valgt en type autostol til messer, butikker / onlineshops og ting i hverdagen som far som jeg har lyst til at nørde med. Jeg håber i vil nørde med 🙂

SPONSORERET INDLÆG!

Holy shizzle jeg kommer til at lave disse også (læs f+ck hvordan gør jeg det?) det vil stå ganske klart for jer når dette sker – men jeg vil forsøge at skrive så kreative og fine indlæg som muligt. Jeg ser det faktisk som en mission at skrive dem så sjove og kreative som muligt (wish me luck). De kan være flettet ind i andre kategorier men vil stadig fremstå tydeligt. (fik jeg sagt at det ville være tydeligt?)

TORSDAGS TIP!

Engang imellem falder jeg over de fedeste ting, oplevelser eller TILBUD (er vild med tilbud jo hehe) og det vil jeg dele her.

FASHION!

Jeg arbejder med mode og derfor kan det heller ikke undgås at komme med på bloggen her. Det er en stor del af mit liv og det er en passion jeg også har, både mode til mig (HEJ SKO), min hustru og selvfølgelig til mine døtre 🙂

Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at gøre det her. Jeg glæder mig! Lad os have en fest!

A

2

 

29 kommentarer

 • Så kom du ! (Og ikke noget med…det sagde hun også igår!) 😉 Jubiii, tillykke – og velkommen til mommy-klubben 😉 Jeg glæder mig til at følge med hos dig i hvert fald – we need you guys (daddys) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   Tak fordi i er så seje i kære mommy bloggers! Det betyder meget med jeres support! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Yeah. .. Hej til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig SÅ meget til at følge med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   Jeg er SÅ glad for at du følger med! Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Yaii – elkommen til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Fine fine mand – Tillykke! Glæder mig til at læse med….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Stort tillykke med bloggen – sejt gået.
  Mvh @twinmomcph
  (findes der virkeligt et liv udenfor IG? den skal du længere ud på landet med) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   Tak betina! Er glad for at du også følger med herinde 🙂 vi må udforske blogland også udover insta jo haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med bloggen – glæder mig til at følge med, ganske som på IG, hvor jeg er næsten helt ny følger og allerede nyder det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   Hvor er det simpelthen så sødt sagt! Tak og velkommen til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Andersen

  Vildt spændende- tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Ser frem til at følge dig her også!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort kærligt velkommen i bloggerland!
  Har fulgt med på insta, men vil glæde mig til de ekstra ord om alle dine oplevelser!
  Rigtig god rejse! Nyd det!
  Det ER en fest, når man blogger for sjov!
  Kh DoodleMor – partymommyblogger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   Juhuu er top glad for at du skriver det med at blogge for sjov! Tak fordi su følger med…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til Blogger business! 🙂 … Jeg håber vi snart skal ud og danse igen! 😉
  Kh. Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at følge med i dit univers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   Velkommen til og tusind tak fordi du har lyst til at følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Allan! Hyggeligt at finde dig herinde.. Der er sket lidt siden din elevtid i Illum… god vind med Bloggen. Mange kærlige hilsner ( tidligere. Områdeassistent i børnetøj)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   hej Louise! Jamen se nu der hvor verden er lille! Ja der er kommet 4 fantastiske døtre – dog i samarbejde med min fantastiske hustru som jeg også var kærester med under elevtiden. Hun holdt mig sgu meget godt ud! 🙂 Hav en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rousau

  Skønt skønt skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fartilfirepiger

   ja det er sgu skønt!!! velkommen til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Glæder mig til busturen ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NERD ALERT - CIFF KIDS EDITION (del 2)