HILS PÅ AVA / SMILLA / MERLE & NOOMI

Min weekend i Februar

image

Weekenden er ovre og mandagen er nuvel smuk men – mandag med stort M.

Jeg smiler over weekenden og især fødselsdagen lørdag, hvor det blev klart at der specielt er en KÆMPE forskel på at have døtre og sønner. Men lad mig starte weekendens gennemgang med det vigtigste første højdepunkt:

DISNEY SJOV ❤️

Pigernes weekend (nå ja hele familiens) starter med det her. Fredags slik og hygge med nattøj og muligheden for at være længe oppe. Mest af alt mere tanken om det end den reelle mulighed for at blive oppe da de fleste sover trygt kl 20:35 hehe. Min hustru havde lavet pandekager og hoppede op og sov et par timer inden hendes nattevagt.

Noomi blev puttet inden xfactor og tilbage var de tre pyjamas klædte tøser som sad med hver deres slik skål og forventnings glæde strålende øjne. Hvem ville blive sendt hjem?? Jeg må indrømme at jeg er ganske på røven over hende Reem som jo synger ganske fantastisk. Det kan vel også være farligt at være så god fra starten måske? Den er svær at toppe sidste fredags med stay.. Nuvel..

image

Vi vågnede tidligt lørdag og var nærmest klar og nybadet da hustruen kom hjem fra nattevagt og træt dryssede i seng, velfortjent. Vi hyggede nedenunder og pakkede gave ind til fødselsdagen (og pigerne lavede til og fra kort fyldt med hjerter) som var den sidste fastelavns udklædnings fødselsdag denne gang. Endnu en undskyldning for at have prinsesse kjolerne på. Ava og Smilla iførte sig deres store Anna og Elsa kjoler og merle ville have hendes prinsesse sofia kjole på. Noomi blev en mariehøne. Den fineste lille kjole som samtlige døtre har haft på. Det er lidt hyggeligt:)

image

Der er et eller andet hyggeligt ved traditionen ved at holde fødselsdag med tøndeslagning og det hele. Nuvel det ender med at man ikke kan mærke sine tæer og kropsdele – men børnene elsker det. Og Smilla blev hårdtslående katte dronning!

Under denne fødselsdag blev en ting super klargjort. Der er jo kæmpe forskel på det at have døtre og sønner. Jeg er klar over at det blir meget sort hvidt – og det er med garanti ikke sådan for alle. Men når man ser to brødre være uenige, så er det lidt mere voldsomt end hjemme hos os. Jeg fangede mig selv i at stå og falde i staver med åben mund istedet for at bryde ind (skille dem ad ps). Hahaha ja jeg blev sgu lidt chokeret… Tro mig vores piger kan sagtens være voldsomme og især Merle tryner de store især engang imellem. Jeg tror sgu bare det var voldsomt for mig. Haha.

image

Søndagen gik med vores familie morgenmad som altid er hyggelige og den dejligste måde at samles på. Og den bedste måde at starte søndagen på. Min hustru skulle igen på arbejde om eftermiddagen, og jeg hjalp en god pige ven med at flytte nogle ting – så den søndag gik hurtigt.

image

Sig mig – er jeg helt galt på den? Er det ikke så synligt? Hvad med jer der har både døtre og sønner – er det så opdelt? Er vi drenge mere voldsomme og piger mere stille og rolige? Samler pigerne bare op til teenage årerne? 😱

Hvad synes i?

A

 

 

10 kommentarer

 • Helen

  Åh! Jeg frygter virkeligt for hvordan det bliver, når min lille dreng bliver stor og kommer op at slås med de andre drenge (selv om faren påstår at det skal alle raske drenge prøve). Men alene tanken om at han kan komme til skade eller blive trynet. Gys! Men hvordan var du mon selv som lille? Troede nemlig generelt, at mænd havde nemmere ved den slags, netop fordi de selv har været der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg var bestemt ikke en slagsbror da jeg var mindre. De drenge holdt jeg mig pænt fra. Tror måske bare også det blev meget tydeligt da jeg jo kun har døtre til dagligt og er lullet ind i den verden hehe. Tak fordi du læser med! God dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Jo, jeg synes også der er meget stor forskel på piger og drenge. Selvfølgelig kan man sagtens få en meget rolig dreng eller en meget vild pige. Men når jeg kogger på vores omgangskreds er det generelt sådan at pigerne er mere rolige end drengene. Det kommer til at lyde forkert det her, men vi taler nogle gange om, at vi bestemt ikke skal ha flere børn- for tænk nu hvis vi fik en dreng?! Argh!! Som sagt, det lyder helt forkert, for drenge er jo præcis lige så fantastiske og skønne som piger, men det er simpelthen fordi jeg tror vi ville få et rimelig stort “kultur-chok” når man er vant til to rolige, stille piger som helst bare vil lave perleplader og modellervoks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hahaha seje jeg havde samme tanke da jeg kørte hjem!!! Tænk om vi havde fået flere børn hvis vi fik en søn først? Hehe:) hav en dejlig dag seje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Der er helt klart forskel på drenge og piger, og på piger og piger og drenge og drenge;-) jeg har først fået to (fantastiske) drenge og som rosinen i pølserenden, en fantastisk pige. Mine drenge er virkelig forskellige. MEN, de synes også begge to at det er top fedt at bryde/slås/konkurrere om ting på en måde som min datter ikke gør. Bevares, hun kaster sig ind i slåskampe og spiller lige så meget fodbold som drengene gør, men det er altså på en anden måde. Min midterdreng og pige kan omvendt også lave perlearmbånd i timevis, hvilket storebroren ved gud ikke forstår. For mig er det i virkeligheden ikke så vigtigt om det er ‘drenge/pige-ting’ de laver. for mig betyder det mere om de laver det der gør glade og interesserer sig for. Og at de i søskendeflokken lærer at respektere at de er forskellige, ligesom mennesker er. Jeg har i hvertfald gjort meget ud af at mine drenge ikke skulle være ens og sammenlignes.
  Men derfor er det bestemt ikke forkert at sige at der er træk der kan virke drengede og træk der kan virke pigede.
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Åh ja vi skal hylde deres forskelligheder og dyrke dem! Vores døtre ønskede sig playmobil politi helikoptere og lastbiler. Så det hele er skam heller ikke lyserødt:) tak fordi du læser med! Er vild med din kommentar:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Det er en fornøjelse at følge din blog og din insta. Jeg bliver TOP inspireret af dine fine billeder og dine gode tanker om børn, familie og nå ja shopping;-) tak fordi du deler det med os

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Anja hvor er det simpelthen så fint sagt! (Og undskyld hvis jeg viser for meget shopping) hehe! Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg smilede mest af det med med at måtte blive længe oppe og så alligevel falde i søvn til næsten vanlig tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Mette, tak fordi du læser med! Jeg husker selv det der med tanken om at være længe oppe – også falde i søvn:) din kommentar kom to gange til mig da jeg af en eller anden grund skal godkende kommentarerne… Hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HILS PÅ AVA / SMILLA / MERLE & NOOMI