TRADITIONER (Melodi Grand Prix edition)

HILS PÅ AVA / SMILLA / MERLE & NOOMI

IMG_6132

Det her billede er mega gammelt men er et af dem jeg har hvor de allesammen er på (ja det skal jeg arbejde på at forbedre! i know!) Flere har spurgt ind til tøserne så hermed får i en kort introduktion af mine elskede døtre!

Ava & Smilla er tvillinger (tve ægget) og fylder 7 år til april. De var vores første børn og jeg er vild med deres tendens til at inkluderer deres søstre (for det meste) og de har egentligt altid hilst deres nyankomne søstre velkommen “i sidevognen”, mere end at hade at de skulle dele opmærksomheden.

Merle fylder 4 år til september og har privelegiet i både at være den lille og den store. Hun nåede ikke at være lille søster særligt længe (sådan helt alene) da Noomi ankom lidt før tid end vi havde planlagt det. Noomi fylder 2 til Juni.

Jeg er vild med at Merle & Noomi har deres eget lille “minihold” hvor de kan relaterer til hinanden og nyde hinandens selskab.

Nu har jeg introduceret mine tøser – nu skal i introducerer jeres barn/børn! Kom frisk og fortæl 🙂

🙂 A

87 kommentarer

 • Pia

  Her består folken af 3 styks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   3 børn lyder også super fint! Er det et godt mix af drenge og piger? hav en fantastisk aften Pia og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna

   Jeg er så heldig at være beriget med 3 smukke døtre❤️ Hannah på 15, Mille på 11 og Ella på 9 lige om lidt☺️
   Jeg føler mig meget priviligeret over at have 3 af samme køn og jeg nyder at se deres søsterskab blomstre og spire og se hvor meget de bruger hinanden . De kan skændes så det brager, men når dagen er omme, så holder de altid sammen.
   Jeg kan tage mig selv i at være dødmisundelig over deres 3 kløver da jeg selv er enebarn .
   Tillykke med dine fantastiske 4❤️Det er en gave ..
   Rigtig fin blog du har her☺️
   God søndag .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tenna hvor er det super fint skrevet! TAK fordi du læser med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin introduktion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   haha kort med god! God aften Josefine! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wouw.. De er virkelig en dejlig flok. Havde faktisk ikke fanget, at dine piger var så tæt på hinanden i alder! Skønt! I må også have oplevet nogle ret travle, men selvfølgelig fantastiske, år!
  Her er det blevet til 5 børn i alderen 2-10 år, med 2 års mellemrum. Pige (snart 11 og virkelig pre-teenager!! Det skal man så lige vænne sig til), 3 drenge og sidst en lille pige der lige er blevet 2 år. Elsker at opleve søskendekærligheden, og se hvordan de “store” vokser med opgaven når der er kommet en ny til. Så elsker man dem næsten endnu højere! Så godt at du også har lavet en blog. Hyggeligt at følge med i din verden med børn, tips, mode, dine sko og sjove hverdagsglimt. Og fedt at se en storfamilie der er så skøn og cool! Det er super god reklame for os storfamilier 😉 Thumbs up!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Camilla hvor er det pisse sødt skrevet! Tusind tak fordi du læser med herinde (også) 🙂 Jeg frygter teenage tiden – MEN glæder mig over at vi kan følge lidt med fra sidelinien hos venner med lidt større børn! Vi STORFAMILIER styrer! hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Årh! Du har simpelthen verdens smukkeste piger og hele 4 af slagsen, og de verdens bedste far.

  Vi har en Ida Emilie som bliver 3 til august, hun er lillesøster til vores første fødte Clara Sophie, som ville være blevet 5 år i år, men som bor i himlen.
  Det er skønt at følge dig og alle dine piger, tror egenligt bare jeg selv drømmer lidt om sådan en pige flok og savner den ældste lidt mere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Ketty jeg sidder her ved bærbaren og småtuder! GUD hvor får du en krammer igennem bloggen! Puha det er ikke natur loven at forældre skal begrave deres børn. Jeg får et stik i hjertet når jeg tænker over hvad i har måtte være igennem. Det gør mig ondt men samtiddig også glad på jeres vegne at Ida Emilie er der med jer. Puha Ketty jeg er helt færdig! kæmpe kram til jer! og et smil til hende deroppe. Jeres skytsengel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fantastisk billede af dine piger!
  Jeg har selv to børn: Alexander, som bliver 5 år til Maj og min store, eftertænksomme dreng som ligner sin mor meget af sind. Han er noget helt specielt og jeg elsker at sidde og beundre ham når han er optaget i leg med sit altelskede LEGO. Mit yngste barn, en pige, hedder Mathilde og er lige fyldt 1 år i januar. Hun er den dejligste lille skat, har langt mørkt hår (af sin alder) og det skønneste smil. Hun vil frem i verden, men synes heldigvis stadig mor er den bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Årh den tid hvor der ikke er dumme mor eller dumme far er den bedste hahaha!Lyder som en perfekt kombo! tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline er lige blevet 9 og Alma er lige blevet 4. Så synes jeg kan relatere aldersmæssigt til meget af det du skriver om pigerne, både her, på Insta og på ChriChri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jennifer det var nogle smukke navne også! Jeg er vild med at du følger med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 2 piger på 9 og 7, 2 piger der kan skændes så det brager, men også tilbringe flere timer sammen med at lege. Det er skønt at se hvordan storsøster er overbeskyttende overfor lillesøster, og hvordan lillesøster er gavmild i forhold til storsøster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det er også et fint antal år imellem tænker jeg! Ikke den der lillesøster som er 10 når storesøster er 15. Der sker så meget med dem. De er et fint hold! Jeg er tosset med at have døtre! 🙂 God aften og tak fordi du læser med !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har Carl-Johan på næsten 5 år. En fantastisk lille fantasifuld og sjov dreng med autisme og ADHD. Han er det bedste jeg ved. Carl-Johan er storebror til August og Villads på 9 måneder, så jeg er også med i tvillingegruppen. De er all over the place og en fest at være sammen med. Bliver i mega godt humør af at følge dig her og på Insta

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Maria, tusind tak for din fine besked! Det betyder meget. Lyder da også til at i har en fest! Jeg har dyb respekt for drenge forældre. Der er tit lidt mere fest hehe 🙂 Tak fordi du læser med og følger med på insta! god aften! hov godnat! haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej snyd – jeg havde skrevet en del mere end at det var en fin introduktion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahahaha josefine! det er sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu prøver jeg igen!
   Det jeg har forsøgt at skrive er at jeg virkelig nyder at følge din fine Instagram! – og nu også herinde:-)
   Jeg tror, vi har arbejdet sammen i Illum for laaang tid siden. Jeg var i afdelingen for herresko.
   Og nu til børnene:
   Jeg har to skønne piger, Molly på fem år og Agnes på otte uger.
   Molly er ganske dramatsik anlagt, og med ordet i sin magt. Hun er sød og skøn og vidunderlig morsom.
   Agnes er mild og skøn, og meget glad for mælk, kys og store smil.
   Kh Josefine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Josefine! Hyggeligt med illum! København er en lille by når alt kommer til alt:) jeg skal godkende alle kommentarer og derfor går der lidt tid.. Skal Liiige have tjekket den funktion – det er da pres at i ikke kan se når i kommenterer… Men tak fordi du følger med! Fine navne:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg har ingen børn, men er i en alder af 19 år lige blevet storesøster til Karl (det må vel også næsten tælle), som blev født 1. januar, og som jeg glæder mig til at lære bedre at kende.
  Med det sagt, så har du de smukkeste døtre, og jeg glæder mig til at følge med herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Kirsten tillykke med din lillebror! det lyder da som en fantastisk gave! tak fordi du følger med og hav en god aften! :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry // tankerogstreger.bloggersdelight

  Mor til tre her: Nete på 6, Mira på 4 (om fem dage) og Tore på 1 (2 til maj)
  Der er så meget knald på, men det er jo så meget det hele værd.
  Glæder mig til at følge med på din blog.
  Mvh Gry

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Gry, velkommen til! fedt med fest og farver derhjemme hos jer! lyder som en skøn børneflok med smukke navne! 🙂 God aften A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Dejlige piger i har jer❤
  Min mand og jeg har 3 børn.
  Andreas på 6, som har haft hans første kæreste og er VILD med fodbold ⚽
  Så har vi Mille på 3, som det første år var helt perfekt og normalt udviklet. Nu stadig helt perfekt, men multihandicappet og med diagnosen Rett Syndrom. Hun har intet sprog, men hun kan grine så vores hjerter bobler over❤
  Så fik vi Mads, som nu er knap 7 mdr. Han har lige lært at kravle og sidde selv, han har ALT for travlt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   åh de små søskende forbliver desværre ikke babyer så længe som deres større søskende var? Noomi havde også travlt og skulle ud og opleve verden. Puha lyder som en hård omgang med Mille! Det må være så hårdt at opleve det den vej rundt! hvor har jeg den dybeste respekt for alt hvad du skriver – gud hvor er i en dejlig familie! ja nu sidder jeg og små tuder igen her ved tastaturet! god aften – og tak fordi du læser med. Jeg skal da vist læse lidt om det der Rett Syndrom… god aften! :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Så fine piger! Og skønt at følge dig og dine piger. Havde altid troet, at jeg kun skulle være mor til piger…..men heldigvis ville skæbnen det anderledes. Vores ældste er min skønne krøltop, Isolde, som lige er blevet 7. Troede på et tidspunkt at hun ville blive enebarn, da jeg ikke blev gravid trods ihærdige forsøg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   isolde er et skønt navn! tak fordi du følger med – er der kommet en søster? eller en på vej?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanya

   Hov, det hele var ikke kommet med. Ikke flere piger men til gengæld 2 brødre til Isolde. Julian på 2 1/2 og Joachim på 8 mdr. Og vi stopper her

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hvis man har den perfekte familie sammensætning er det jo heller ikke antallet der gør familien men personerne i den:) tak fordi du læser med og deler! Det betyder meget for mig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far til Fire piger

  ALLESAMMEN jeg har TOP optur over at i skriver så meget til mig herinde! FORTSÆT FORTSÆT! det er pisse hyggeligt at læse jeres allesammens familie konstellationer! (også selvom jeg tuder lidt når jeg læser nogen af dem)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Dejligt du har fået en blog, følger trofast med på Insta 😉
  Her i familien har vi tre piger, skøøønt!
  Isabella på 9,5 der er min bonus-pige og en skøn en af slagsen. Så har vi sammen Alberte på 3,5 , en værre vildbasse, men hamrende charmerende. Hun er den dreng vi ikke fik 😉 og så det yngste skud på stammen, Mynthe på 4 mdr. Så der er rigeligt at se til 🙂 hatten af for, at i har fire, synes der er rigeligt at se til med tre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lene tak fordi du følger med! 🙂 ja der er rigeligt at se til men det er nu skønt med huset fuld af fest! Super fine navne til jeres Piger! Dejligt med et plusbarn! Det er da skønt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er de bare dejlige!
  Jeg selv har Sofie på 7,5 måned, som er fuld af fart og som oftest er et stort smil fra hun vågner, til hun går i seng. På trods af vores unge alder (20 og 22) var Sofie fuldkomment ønsket og planlagt, og hun er et allerdejligste vi har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mette hvor er i Seje! Tillykke med hende 🙂 det er for vildt at være forælder! Tak fordi du læser med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre piger du har…

  Her er der 1 styk fræk og flabet 5 årig pige. Ville for nogle år siden gerne have haft en eller to mere, men grundet bækken problemer var det ikke muligt.

  Nu har jeg absolut fint med kun at have hende:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej! Det er altid ærgeligt når man ikke selv ka vælge til eller fra – men lyder nu til at i har en dejlig familie med en lille prinsesse 🙂 tak fordi du følger med! Og undskyld det sene svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Skønne tøser i har, nyder også at følge med på ig 🙂

  Herhjemme har vi en lidt mindre tøseflok der består af Dicte Rosa på 4 1/2, Alma Viola på (meget smart) 3 år og så Nora Lilli på 4 måneder. Vi keder os ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Super fine navne! Lyder som en festlig flok. Og det dersen med at kede sig er vel også noget vi kan gøre når vi bliver gamle?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle kønne tøser 🙂
  Det bliver spændende med 4 teenagepiger i huset og et rend af drenge! (Det har i sikkert ikke hørt før!)
  Jeg har Liva Anika på 8 år og Mikkel Peter på 4.
  Begge mine børn er født for tidligt, men Mikkel var i sær igennem et hårdt og langt forløb med operationer, stomi og 4 mdrs indlæggelse, han er vores Mirakel Mikkel.
  Begge mine unger er fantastiske, seje, smukke og kloge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gad vide hvorfor hele teksten ikke er med…
   Jeg havde faktisk skrevet til sidst, med en blinkende smiley, noget i stil med, at det slet ikke var fordi jeg er deres mor at jeg synes det.
   Men når det er cuttet væk lyder heg bare som en flab

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hahaha nej absolut ikke. Mit kommentarfelt laver lidt sin egen fest tror jeg! Undskyld jeg først svarer nu. Jeg skal godkende alle kommentarer åbenbart… Er stadig lidt grøn i det her høhø

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tina, hvor er jeg vild med jeres anskuelse af udfordringerne der har været på jeres vej! Dyb respekt! 🙂 mirakel Mikkel er verdens sejeste navn hvis du spørger mig! Tak fordi du læser med og deler herinde:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Din kommentar betyder mere end du aner!
   Faktisk var det en læge på hospitalet som navngav ham det, og der har utrolig stor betydning for os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   i er pisse seje! hav en dejlig weekend! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fmohtadi

  Jeg har Hicham fra 2011 hvilket gør ham til 4 år. Og lillebror Bayazid (den eneste i hele DK som hedder det og det tog os 2 måneder at få det godkendt) fra 2015 hvilket gør ham til 10 måneder. De har et godt forhold, ingen jalousi fra storebror. Men storebror er ikke så god til at lege med lillebror, håber det kommer når Bayazid bliver lidt ældre og forstår mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Fine navne Fatima! Jeg er sikker på at lillebror bliver mere spændende at lege med når han kommer på benene og kan lege lidt bedre:) hav en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Troede aldrig jeg skulle have børn, heller ikke da jeg mødte manden i mit liv. Men da min mand (dengang kæreste) en dag sagde til mig: skat skal vi ikke lave verdens sødeste barn sammen?, ja så var det bare det mest naturlige i verden. En lang kamp på 2 år fulgte og resulterede i ikke bare verdens sødeste barn, men børn. Og idag er vi velsignet med tveæggede tvillingepiger – Molly & Sofia på 4 år ♡ og jeg elsker at være deres Mor.
  Tager hatten af for at I fik to stk efter tvillingerne – ren Ninja-style

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Betina det er da den fineste historie! Jeg troede personligt at jeg skulle have 1 barn. Det blev det ikke til:) haha! Tak fordi du læser med:) og Undskyld det sene svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Ja man ved ikke altid hvad som venter på en i fremtiden – og det er nok meget godt.
   Skål for flerlinger og skønne pigebørn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Skåååål betina 🙂 og god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine piger er så charmerende, og hver dag man følger med på instagram får man mere og mere lyst til at få et helt fodboldhold – tror dog ikke den ide falder i god jord herhjemme 🙂
  Indtil videre har vi Løgte på 2,5 hun er en energi bombe uden lige – er nogen gange i tvivl om ikke hun burde havde været en dreng 🙂 men fantastisk er hun. Om en måneds tid bliver hun storesøster til en lille dreng som vi alle glæder os til at møde… Tak fordi du deler dit liv med os, det er fantastisk at følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Årh hun lyder fantastisk kimmie! Piger kan også have krudt i måsen uden at være drengeagtige:) tak fordi du læser med – og kom igang med flere børn! Det er en fest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Her består pigebanden af 2 styk på henholdsvis 2 og 3 år. Og vi e netop blevet enige om at vi vil forsøge med 1 mere 🙂 Så det bliver spændende om det lykkes og hvor hurtigt. Det er fedt at have piger. Jeg ved slet ikke om jeg kan “finde ud af” at være drengemor hvis det blev tilfældet. Men det lærer man vel 🙂 Begge køn er ihvertfald lige velkomne! Dejligt at se dine piger! Jeg har altid ønsket mig tvillinger 🙂 Og flotte navne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hvor lyder det sejt med en tredje Kristine! Vi havde faktisk også lidt panik inden vi vidste hvad Noomi var for et køn. Hvad nu hvis vi fik en dreng? Hvad nu hvis vi slet ikke kunne finde ud af at være drenge forælder haha:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Ja – det er noget mærkeligt noget 🙂 Men nu føler man lige at man har “styr på” det der med at være forældre – og hvad hvis det bare er som at starte “forfra” hvis man får en dreng 🙂 Og nu har vi jo også bare tøj og udstyr til tøser herhjemme. Men på den anden side kunne det også være spændende at få en dreng. Heldigvis kan man ikke bestemme selv – så hvis vi er så heldige at få en til, er vi bare glade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg er helt enig! Der er ingen tvivl om at det vigtigste jo er at kunne få barnet i første omgang:) jeg ved selv hvor svært det kan være at skulle “vente” på noget der skulle komme helt “naturligt”. Hav en dejlig weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Fine navne til fine piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Og den spiste så resten, kan jeg se

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Mit kommentarfelt driller lidt tror jeg! Typisk! God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak Annette! Og tak fordi du læser med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejligt at blive præsenteret for dineguldklumper

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak Mette! Og tak fordi du læser med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se der er her det bliver interessant! For jeg har (som den eneste blogger jeg er stødt på indtil videre?) valgt ikke at sætte navne på og/eller billeder af mine børn på bloggen. Dette efter lang snak med kæresten – og efter eget ønske også. Hvilket kan være en udfordring når nu man driver en mor-blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   jamen når jeg hedder far til fire piger er de jo en del af pakken kan man sige 🙂 Det kan komme lidt tæt på men vi passer godt på dem 🙂 tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor besynderligt, resten af min besked kom ikke med?? Nu lyder det jo helt som om, at jeg var flabet 🙂 Beklager!! Følgende tekst kom af uransaglige årsager ikke med: “Men jeg har en datter ( der går under navnet Kummefryseren) på 4 og en søn (Mandlen) på snart 2år. Gæt selv hvorfor de hedder det 🙂 Jeg er vild med de navne I har valgtvalgt! Men noget jeg har tænkt over: har din kone valgt ikke at være en del af bloggen? Hende har man ikke ‘stødt på’. Er det et bevidst valg lige som jeg ikke bruger børnene? Tillykke med din fine blog, håber du er kommet godt fra start”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Du lyder overhovedet ikke flabet! Det er jo et fair spørgsmål synes jeg:) og mht min hustru så er hun absolut med da hun jo er en kæmpe del af vores familie og grunden til at jeg jo har familien sådan set! Hehe. Vi har bare valgt at jeg arbejder fra min syns vinkel som far til fire piger:) hav en fantastisk weekend! Årh den har været tiltrængt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim

   Har heller ikke navne på mine børn på bloggen. Det synes jeg der er flere bloggere der ikke har – men nu kan jeg ikke huske andre end dig;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jamen gudskelov må jo vælge hvad der virker:) døtrene har været på instagram med navne lige siden og for os virkede det rigtigt:) god eftermiddag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fin en flok!!! Og det er så hyggeligt at følge en far-instagrammer 🙂
  Her hjemme består flokken, indtilvidere, af Johan på 2,4 og Esther på 3 uger. Vi havde fået at vide til hele to scanninger at Johan var en pige, så det var noget af er chok da der kom en dreng ud! Han er min lille rødhåret vildbasse – med temperament der efter (som sin mor..), men et chok, det var han. Så, hvor politisk ukorrekt det end er, så var glæden uendelig stor da vi fandt ud af vi nu ville få vores pige her anden gang! (Og det kostede en del i scanninger for nu at være heeeel sikker denne gang).
  Jeg er selv den ældste ud af 4 – 3 piger og en efternøler lillebror. Så håber vores egen flok også kommer der op omkring 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tak fordi du følger med Louise! 🙂 det må være sjovt at have det bedste fra begge verdener med en dreng med krudt i måsen og en lille pige. Sjovt med scanningerne der kan gå galt? Håber ikke i havde købt alt ind i lyserødt? Hehe:) god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Herligt med en introduktion til jeres smukke piger. Virkelig en lækker flok! Har I altid vidst, at I ville have fire stk? Og kan I godt få det til at hænge sammen i hverdagen med jeres jobs, eller har I hjælp?
  Jeg har Elin på 4 og tvillingerne (enægget) Inger og Kirsten på godt halvandet. Sidstnævnte var et kæmpe chok, men jeg nyder (mestendels) min pigeflok til fulde \m/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   jamen velkommen til 🙂 Jeg troede faktisk først at jeg bare ville have en enkelt. hahaha det gik ikke helt sådan – gudskelov for det! Hav en dejlig søndag (det der er tilbage)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Louise

  Super fine piger I har

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Tusind tak Ditte, det er meget sødt skrevet – og tak fordi du læser med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er SÅ smukke dine piger! Godt klaret 🙂
  Jeg har Frederik på 4,5 år og Jens på næsten 2 år. Der er godt gang i den herhjemme! Jeg har fået to ‘rigtige’ drenge, så der er nærmest aldrig ro.. men det er egentlig også ret fedt. Jeg drømmer (sådan lidt hemmeligt) om flere børn – gad godt ha 4 drenge! Men min mand syns han er for gammel til at få flere (han bliver 40 lige om lidt), og ja…man skal lissom være enige om det, ik?
  Og fedt at du har lavet en blog – den vil jeg huske at svinge forbi af og til. (og ellers får jeg jo det daglige fix på IG – I love it!)

  Kh Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Elisabeth! Hej herinde også! Tak fordi du læser med – lyder til i har en dejlig familie. Personligt kan jeg godt sætte mig ind i din mands tankegang. Men 40 er jo ingen alder nu til dags at få børn:) hav en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Hvor er de kønne! Og fine navne.
  Har også fire piger her, i alderen 5-14.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, sikke en boblende blog at falde over! Og en fantastisk flok du har! Jeg har selv Vilde, som lige er fyldt to, og så en bette gut på syv uger, som skal hedde Rusty! Jeg har selv fire søstre og en enkelt bror, og det er simpelthen fantastisk at være en del af en flok – der er altid fest og farver:) Jeg glæder mig til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HEJ og velkommen til – og TAK for de fine ord! betyder meget 🙂 Allan

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rousau

  Åhh – selvom indlægget er ældre er jeg stadig mega vild med både billedet af de fire dejlige piger og ikke mindst deres navne – utrolige smukke, feminine (som pigerne nok bliver ekstra glade for når de bliver ældre og drengene charmes 😉) og så passende udfra deres kønne udseende!
  Jeg skulle aldrig ha’ børn …. Lige indtil jeg mødte Michael, jeg 34 og Mich 10 år ældre 🙈 Han havde en søn fra tidligere og havde ikke overvejet at han skulle være far igen.
  Men efter små to år kom vores Merle til verden og 20 måneder senere kom lillebror Louis Hugo (ret svært at finde et drengenavn der kunne matche Merle 😉) og for os begge var det en kæmpe velsignelse – i vores alder – at blive beriget med to sunde og raske børn der i kraft af deres semi-pseudo-tvillinge-tilstand forhåbentlig vil få mega glæde af hinanden!
  Vi er meget glade og har valgt at stoppe her. Måske mest pga vores alder – vi bliver jo pludselig meget gamle forældre..
  Største kærlighedserklæring jeg måske længe har fået var da min mand sagde at ønskede jeg inderligt endnu et barn så gjorde vi det, han synes måske ikke det var fair for barnet med så gamle forældre – men vores kærlighed ville han aldrig sætte på spil hvis det betød så meget for mig at blive mor igen ❤️
  Jeg er selv ud af en søskende flok på tre. To storebrødre og så mig som rosinen. Og det ville ha’ været fedt med én mere så vi var lige i antal, så derfor må vi hellere stoppe her for ellers ville jeg højst sandsynlig også gå efter 4 ☺️☺️☺️
  Tak for nogle herlig synsvinkler og ikke mindst fordi du lader os komme indenfor i jeres dejlige familie 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Sanne hvor er det mega fint skrevet tusind tak! Jeg forstår jeres tanker som forældre – især med alder osv. MEN det vigtigste er nu kærlighed. Og det har i meget af ud fra din fine gennemgang af jeres fine familie! Børn er fantastiske! Hvem ved måske er vi ikke færdige endnu 🙂 TAK fordi du læser med! Det betyder meget!! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla post

  Jeg ved godt det er et ældre indlæg. Men jeg så din billede på Instagram og måtte simpelthen finde ud af om jeg forstod det rigtigt. Og det gjorde jeg! – tvillingepiger!!😍 Det er hvad jeg har i maven lige nu.. vi har indtil sidste vægtscanning fået at vide de er tveæggede. De deler ingenting udover pladsen! Men! Så til sidste scanning fik vi at vide at de så alligevel godt vil kunne være enæggede.. whaaat?! Ikke fordi det gør så meget, men nu kommer mit spørgsmål… var i slet ikke i tvivl da de kom ud? – kunne i sagtens se forskel på dem eller hvordan ved man det?😛 Lang smører… og helt ok hvis du ikke ooorker at svare!😂😅
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Kamilla TILLYKKE!!!! hvor er det dejligt for jer! Vores døtre er tveægget og har mega forskellige personligheder! Så ned vi var ikke så meget i tvivl. De kom ret meget for tidligt og det var lidt kaos, dog har tiden siden været fantastisk! GLÆD JER! tvillinger er TOPPEN!!! og tillykke igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRADITIONER (Melodi Grand Prix edition)